מהדורת חג: בירה מיושנת בחביות שרדונה עם דבש טהור
בדיוק בזמן לחגים, יצאנו עם מהדורה מיוחדת של בירה מיושנת בחביות שרדונה בתוספת דבש דבורים טהור
הבירה שהתיישנה במשך ארבעה חודשים בחביות שרדונה בתוספת דבש פרחי בר מקומיים היא הגרסא החגיגית לסגנון הסייזון הפופולארי, בעלת טעמים עשירים של יין לבן עם קריצות של פלפל שחור, תפוחים ירוקים וניחוח של סתיו.
המהדורה הזו היא השלישית במספר בסדרת הבירה המיושנת בחביות שלנו, קודמתה Barrel Aged Coffee Imperial Stout, ולפניה המהדורה הראשונה Barrel Aged Double Bock - שתיהן התיישנו בחביות בורבון.
בהיותנו מזקקה בנוסף למבשלת בירה, יש לנו אספקה קבועה של שלל חביות כולל בורבון, אלון אמריקאי חדש, שרדונה, px, קוניאק, והרשימה עוד ארוכה.
יישון בירה בחבית מאפשר חימצון איטי. חמצן זולג לאט דרך העץ ומפתח טעמים שונים בבירה. תהליך החימצון האיטי מסייע לעגל את המרירות ומאפשרת לטעמים אחרים להתבלט.
אנו ממליצים לקנות לפחות שתיים מהבירות המיושנות שלנו -
אחת כדי ליהנות עכשיו עם המשפחה והחברים, ואחת שתיפתח בעוד כמה חודשים או שנה כי בדיוק כמו יין משובח, הבירה שלנו ממשיכה להתישן ולהשתפרעם הזמן גם בתוך הבקבוקים!
הבירה שהתיישנה במשך ארבעה חודשים בחביות שרדונה בתוספת דבש פרחי בר מקומיים היא הגרסא החגיגית לסגנון הסייזון הפופולארי, בעלת טעמים עשירים של יין לבן עם קריצות של פלפל שחור, תפוחים ירוקים וניחוח של סתיו.
המהדורה הזו היא השלישית במספר בסדרת הבירה המיושנת בחביות שלנו, קודמתה Barrel Aged Coffee Imperial Stout, ולפניה המהדורה הראשונה Barrel Aged Double Bock - שתיהן התיישנו בחביות בורבון.
בהיותנו מזקקה בנוסף למבשלת בירה, יש לנו אספקה קבועה של שלל חביות כולל בורבון, אלון אמריקאי חדש, שרדונה, px, קוניאק, והרשימה עוד ארוכה.
יישון בירה בחבית מאפשר חימצון איטי. חמצן זולג לאט דרך העץ ומפתח טעמים שונים בבירה. תהליך החימצון האיטי מסייע לעגל את המרירות ומאפשרת לטעמים אחרים להתבלט.
אנו ממליצים לקנות לפחות שתיים מהבירות המיושנות שלנו -
אחת כדי ליהנות עכשיו עם המשפחה והחברים, ואחת שתיפתח בעוד כמה חודשים או שנה כי בדיוק כמו יין משובח, הבירה שלנו ממשיכה להתישן ולהשתפרעם הזמן גם בתוך הבקבוקים!